Taideohjelman avoin haku

Y-festivaali on ilmainen yhdenvertaista ja moninaista tulevaisuutta rakentava ja juhlistava kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 8. lokakuuta 2022. Tapahtuman ohjelmisto tähtää monimuotoiseen kattaukseen taidetta ja kulttuuria yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista. Oikeusministeriön järjestämän tapahtuman kuraattoreina toimivat Pehmee kollektiivin Caroline Suinner ja Meriam Trabelsi. 

Y-festivaalin ohjelmistoon haetaan nyt laadukkaita, ajankohtaisia ja kokeellisia teoksia ja esityksiä, jotka ovat syntyneet suhteessa yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyviin teemoihin sekä niiden vaikutuksesta. Ohjelmistoon etsitään teoksia esittävän ja tilataiteen aloilta. Y-festivaalin ohjelma sisältää keskustelunavauksia avoimen tilan sekä yhteisöjen sisäisten keskustelujen ja vaihdon näkökulmista.

Y-festivaalin avoin haku on päättynyt. Kuraattorit valitsevat mukaan valittavat teokset 18. syyskuuta mennessä. Kaikista avoimen haun kautta valituista teoksista maksetaan palkkiot.

 

Avoin haku -lomake


Lisätietoja:

[email protected]